Soi soiseli! -Musiikkitalon tuotekilpailu

 

Musiikkitalo avattiin Helsingissä elokuussa 2011. Musiikkitalolle haluttiin omaleimaisia myyntituotteita. Tuotteita haettiin tuotehakukilpailun kautta.

 

Kilpailuohjelmassa tehtävä määriteltiin näin:
"Osallistujan on suunniteltava Musiikkitalon brändiin sopiva, turvallinen tuote, joka on kävijän helposti mukaan otettava ja/tai helposti postitettava. Tuote voi olla käyttö-, muisto- tai koriste-esine liittyen akustisuuteen (esimerkiksi musiikin kuunteluun, tuottamiseen tai säilömiseen) – tai muuten oivaltavalla tavalla nivoutua musiikkiin ja Musiikkitalon brändiin. Tuotteen materiaalit ja toteutustapa ovat vapaat.

Valinnassa kiinnitetään huomiota tuotteen ideaan, soveltuvuuteen teemaan avoimuus ja akustisuus, Musiikkitalon brändiin ja tuotannon toteutukseen (kotimaisuus, laatu, hinta, myyntierät)."
 

Ehdotin brodeerattuja, heijastavia pinssejä, ja tulin ideallani kolmanneksi.
Ensimmäisen palkinnoin voitti Riikka Kokko tuotteellaan "Pilli"-villasaali. Toiseksi tuli Outi Puro tuotteellaan "Finnish Music goes Contemporary"-rintakoruillaan. Kilpailussa jaettiin vielä kunniamaininta, ja se meni Heidi Lehdolle ja hänen tuotteelleen "Näky"-ilta/kirjekuorilaukku.

 

 Tuotteet tulivat markkinoille elokuussa 2011 ja ovat myynnissä Fuga-liikkeessä Musiikkitalossa.

   

 

 

 

 
| Etusivu | Edellinen| Seuraava

Copyright M. Ahlgrén 2012